Yleisurhoollisuusmitalit

Katariina Guthwert: ”Yleisurhoollisuusmitalit syntyivät halusta osoittaa
arvostusta. Mitalin kantaja voi ilmaista kunnioitusta itselleen tai tärkeälle ihmiselle elämässään. Yleisurhoollisuusmitalin kautta voi kertoa arvostavansa toista ja tuoda esiin omia ihanteitaan.”

Yleisurhoollisuusmitalit tulivat myyntiin vuonna 2005, kun ystävät pyysivät Guthwertin koruja perustamaan putiikkiin. Mitaleista tuli nopeasti suosittuja. Sittemmin niitä on nähty säännöllisesti eturivin yhteiskunnallisten vaikuttajien, kirjailijoiden, muotiväen ja taiteilijoiden yllä.

Yleisurhoollisuusmitaleiden valmistusmateriaaleja ovat satiininauha, lasihelmi, nyöri
ja riipus. Ne valmistetaan käsin Helsingin Ullanlinnassa. Mitalia voi käyttää pelkkänä koruna, mutta monelle se merkitsee enemmän. Sen ydin on satiiniruusukkeeseen kiinnitetty kuva ihmisestä tai asiasta, jota korun kantaja ihailee. Myös nauhojen väreihin ja riipukseen voi liittää henkilökohtaista symboliikkaa. Tällöin koru toimii muistutuksena jostakin tärkeästä. Mitalilla voi ilmaista itseään ja arvojaan.

Mitaleita myydään design- ja museomyymälöissä, kuten Lokalissa, Designmuseossa, Kiasmassa ja Ateneumissa. Yksilöllisen korun voi tilata itselleen suoraan suunnittelijalta. Mitalit ovat pidettyjä lahjoja merkkipäivinä ja perhetapahtumissa. Mitalilla muistetaan myös tärkeitä ihmisiä yrityksissä, yhteisöissä ja ystäväpiirissä.

Katso mitalin huolto-ohjeet >>täältä<<

 

Embrace Your Darlings!